2018-02-01 08:32:31• hírek • (x)

Március 2-án nyit a Pearl Beauty Center Szépségszalon

Prémium minőségű szépségszalon nyílik hamarosan Szatmárnémetiben. Március 2-tól Önt is szeretettel várják a város új, modern szépségközpontjába.

A Pearl-nél hisznek a minőségben, kollégáik éppen ezért vesznek részt szakmai konferenciákon és szemináriumokon, ahol a legmodernebb kozmetikai szalonok technológiáit és termékeit ismerik meg, hogy aztán elhozhassák őket Önöknek!


A szalon dolgozói professzionalizmussal és szenvedéllyel végzik a munkájukat, emellett maximálisan tisztelik ügyfeleiket, amit bizonyítanak is az első pillanattól fogva, hogy Ön kapcsolatba lép velük. Forradalmi szépségápolási eszközöket használnak, amelyek ötvözik a legújabb technológiákat a nemzetközileg elismert, professzionális kozmetikumok mellett.


A szalon szolgáltatásai között szerepel többek között anticellulit kezelés, professzionális fogyókúra, méregtelenítés, végleges szőrtelenítés és különböző kozmetikai kezelések is. A szalon munkatársai arról is gondoskodnak, hogy folyamatosan tájékoztassák vendégeiket az aktualitásokról, ezért a szépségszalon Facebook oldalán minden információt megtalálhat Ön is!


Vendégeiket ingyenes szakértői tanácsadással is várják, hogy a lehető legrészletesebb rálátást kaphasson mindenki az elérhető kezelésekről. Gondjai vannak a plusz kilókkal? Jön a nyár és szeretne formába lendülni? Ingyenes fogyókúrás tanácsadáson vehet részt Ön is, hogy biztosan a legmegfelelőbb módszerrel változhasson. Az eredmény garantált!


A Pearl Beauty Center a legjobb és legmodernebb gépeket használja ügyfelei kezelésére, ráadásul a legjobb árakat is garantálják, a hűséges ügyfelek pedig további kedvezményekben részesülhetnek. A szalon lehetőséget biztosít arra, hogy Ön két héten keresztül személyi edzővel edzen a város egyik kiváló fitness termében. Azok az ügyfelek, akik például az alakformáló előfizetést választják, egy 100 lej értékű végleges szőrtelenítést kapnak ajándékba.


Ha szeretne még több információhoz jutni, mindenképp nézzen be a szépségszalon weboldalára is!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: